Før i tiden brukte jeg bare en liten kaffekopp, men nå bruker jeg plast koppemål. De fås kjøpt overalt.
ca. 30 min
180 C
+
+
0
Ingredienser
Kakebunn
- 3 kopper sukker
- 3 stk egg
- 225 gr smør smeltes
- 1 ½ kopp melk
- 3 ts vaniljesukker
- 3 ts bakepulver
- 3 ss kakao
- 4 kopper mel
Glasur
- 300 gr melis
- 1½ ss kaffe
- 50 gr smør smeltes
- 3 ts vaniljesukker
- 2 ss kakao
- kokos, hakkede nøtter etc til toppen
Fremgangsmåte
Kakebunn
- Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i melk og smeltet smør.Sikt i det tørre og bland forsiktig.Stek kaken på midtre rille, kjenn med en kakestikke om den er ferdig.
Glasur
- Alt røres sammen og has over kaken mens den er varm.Avkjøl i pannen.Dryss gjerne litt kokos, hakkede nøtter eller hva du liker på toppen.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!