Mesterbaker

Så ble det endelig min tur som Mesterbaker!

Jeg morer meg i teltet, man må holde humøret og tempoet oppe ellers går det galt. Jeg prøver å ikke se så mye på hva de andre gjør, det viktig å være konsentrert på det du selv skal gjøre.

Men å bake på tid, skal jeg ikke gjøre så mye mer!!. Men det er en god lærdom å vite at den eller den kaken klarer man fint å lage på under 3 timer.

HNB3_eps6 (18)

Det ble en slitsom dag. Opprinnelig skulle vi lage 15 kjeks av hvert slag, med doble kjeks betydde det at vi skulle lage 75 kjeks.  Heldigvis så ble antallet redusert, så vi behøvde ikke å lage fler enn 25. Med to forskjellig slags fyll og 3 smaker var det mer enn nok på 2 timer.  Det var kjempegøy å lage lefsene og de ble veldig gode!  Disse kan fint lages i en vanlig stor stekepanne også.

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!