Matgleden - Anne Bullen Eek

Nøttebunn med krem

Matgleden

11. juni 2023

Foto: Ulrika Pousette

En gammel godt brukt oppskrift som er kjapp å lage.

Skriv ut Del på Facebook
Matgleden
30 min
180 C

Utstyr

  • 24 cm form

Ingredienser
 

  • 250 g nøttekjerner males
  • 200 g melis
  • 2 stk egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • ½ dl vann
  • ½ l kremfløte
  • blandede sesongens bær

Fremgangsmåte
 

  • Pisk egg og melis til tykk eggedosis.
    Vend de andre ingrediensene forsiktig inn.
  • Stek om angitt.
  • Pisk kremen og ha på den kalde kaken. Legg over rikelig med bær.
Matgleden

Tips og triks!

Denne kaken kan varieres i det uendelige. 
Ha på vaniljekrem, sjokoladekrem, karamellkrem, bærcurd av forskjellige bær under kremen etc.
En skikkelig allaroundkake!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Legg igjen en kommentar

Recipe Rating