Nøttebunn med krem

Foto: Ulrika Pousette

En gammel godt brukt oppskrift som er kjapp å lage.

Skriv ut Del på Facebook
30 min
180 C

Utstyr

  • 24 cm form

Ingredienser
 

  • 250 g nøttekjerner males
  • 200 g melis
  • 2 stk egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • ½ dl vann
  • ½ l kremfløte
  • blandede sesongens bær

Fremgangsmåte
 

  • Pisk egg og melis til tykk eggedosis.
    Vend de andre ingrediensene forsiktig inn.
  • Stek om angitt.
  • Pisk kremen og ha på den kalde kaken. Legg over rikelig med bær.

Tips og triks!

Denne kaken kan varieres i det uendelige. 
Ha på vaniljekrem, sjokoladekrem, karamellkrem, bærcurd av forskjellige bær under kremen etc.
En skikkelig allaroundkake!
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!