En matblogg blir til!

Anne Bullen Eek baker

Nå jobber jeg for harde livet for å bli ferdig med matbloggen, så jeg kan legge den ut med en god del oppskrifter, når Hele Norge Baker begynner på TV 16 feb. 2016.

Jeg vil, som alltid, gjøre dette så bra som mulig og denne gangen valgte jeg WordPress til å lage siden. Jeg kjøpte domene i Domeneshop og fikk lastet opp alt og begynte å leke med temaer, altså utseende.

Det ble fort klart at helt alene ble dette vanskelig å få skikkelig til. Mengder av nye funksjoneer etc. det tok altfor lang tid å prøve seg frem med alt. Jeg måtte ha hjelp og hjelpen kom kjapt i form av et kurs hos Webgruppen i Oslo.

Men alle problemer ble ikke løst med det. Jeg har brukt timevis på å lete etter funksjoner, såkalte Plugins.

De er spesifikke til forskjellige funksjoner. Eks. egen oppskrift plugin, plugin for link til Facebook osv. Det er en » plugin» for omtrent alt du kan tenke deg, men må også være kompatibel med WordPress. Det er en del fallgruber og innmari kjedelig å måtte begynne på nytt, når man trykker på en feil knapp.

Men øvelse gjør mester og det er om å gjøre å ikke gi opp.

Del meg da vel!

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!