En oppskrift `79, som jeg har brukt mye. Knakkpølser smaker fortsatt godt synes jeg.
6 personer
Ingredienser
- 250 g norwegia
- 3 dl finsnittet hodekål
- 1 pk rødbeter ca ½ glass
- 1 middels stor purre
- 3 stk epler
- 3 ss rosiner
- 5 stk hardkokte egg
- 4 stk røkte pølser eller annet røkt kjøtt, hamburgerrygg etc
- 3 kopper kokt ris
Dressing
- ¼ l kremfløte
- 1 pk majones gjerne lett
- ½ ts pepper
- 1 ss sukker
- sitronsaft etter smak
- 3-4 ss rødbetesaft
Fremgangsmåte
- Skjær ost, rødbeter, epler, pølser og egg i fine terninger. Skjær purren i ringer og vask og tørk den godt.
- Bland alt lett sammen.
Dressing
- Pisk fløten, ha i majones og smakstilsetningene.
- Server med loff og smør. Ha dressingen i en bolle ved siden av.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!