0
Ingredienser
- 200 g cherrytomater delt i midten
- 100 g baby spinat
- 1 gul løk finhakket
- 3 fedd hvitløk finhakket
- 1 rød chili frukt finhakket
- 200 g spaghetti
- 2 ss olivenolje
- 600 ml vann eller kyllingkraft
- scampi
- 50 g parmesanost revet
- 1 dl basilikum grovhakket
- salt
- svart pepper
Fremgangsmåte
- Ha tomater, spinat, løk, hvitløk og chili i en stor stekepanne. Legg deretter spaghetti midt i pannen og hell over olivenolje og 600 ml vann eller kyllingkraft. ( Annen pasta kan også brukes)
- Varm pannen til middels varme. Rør pastaen regelmessig og kok i ca 9 minutter ( kok etter anvisning på pakken) til pastaen er klar og væsken er nesten borte. Den skal bli til en tykk saus.
- Rens scampiene og fjern "skittstrengen". Tilsett scampi etter 6 minutter og rør om. Stek scampiene til de er rosa, ikke lenger.
- Fjern pannen fra varmen og rør inn parmesanost og basilikum. Krydre med havsalt og malt svart pepper.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!