Pasta med scampi

Skriv ut Del på Facebook Legg til i min samling

Ingredienser
 

  • 200 g cherrytomater delt i midten
  • 100 g baby spinat
  • 1 gul løk finhakket
  • 3 fedd hvitløk finhakket
  • 1 rød chili frukt finhakket
  • 200 g spaghetti
  • 2 ss olivenolje
  • 600 ml vann eller kyllingkraft
  • scampi
  • 50 g parmesanost revet
  • 1 dl basilikum grovhakket
  • salt
  • svart pepper

Fremgangsmåte
 

  • Ha tomater, spinat, løk, hvitløk og chili i en stor stekepanne. Legg deretter spaghetti midt i pannen og hell over olivenolje og 600 ml vann eller kyllingkraft. ( Annen pasta kan også brukes)
  • Varm pannen til middels varme. Rør pastaen regelmessig og kok i ca 9 minutter ( kok etter anvisning på pakken) til pastaen er klar og væsken er nesten borte. Den skal bli til en tykk saus.
  • Rens scampiene og fjern "skittstrengen". Tilsett scampi etter 6 minutter og rør om. Stek scampiene til de er rosa, ikke lenger.
  • Fjern pannen fra varmen og rør inn parmesanost og basilikum. Krydre med havsalt og malt svart pepper.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!