Denne potetsalaten er kjempegod til det meste, også til spekemat!
6 personer
Ingredienser
- 600 gr små poteter kokes og deles i to
- 1 stk rødløk i tynne skiver
- 2 ss pinjekjerner ristes
- 1 bunt kruspersille klippes opp
- 50 g Sorte oliven
- 50 gr soltørkede tomater
Dressing
- 6 ss olivenolje
- 1 ss ravigotti
- salt og pepper smakes til
- evt litt vann om dressingen blir litt tykk
Fremgangsmåte
- Bruk gjerne små morene poteter eller andre små delikatesse poteter. Bland alle ingredienser til salaten. rist dressingen godt sammen og helle den over salaten. Makaløst godt!
Tips og triks!
I originaloppskriften skal det være Dijonsennep istedenfor ravigotti. Jeg synes smaken blir rundere med ravigotti (sennepsaus) , men det er jo smak og behag.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!