Lun potetsalat

 

Skriv ut Del på Facebook
Denne potetsalaten er kjempegod til det meste, også til spekemat!
Porsjoner 6 personer

Ingredienser
 

  • 600 gr små poteter kokes og deles i to
  • 1 stk rødløk i tynne skiver
  • 2 ss pinjekjerner ristes
  • 1 bunt kruspersille klippes opp
  • 50 g Sorte oliven
  • 50 gr soltørkede tomater

Dressing

  • 6 ss olivenolje
  • 1 ss ravigotti
  • salt og pepper smakes til
  • evt litt vann om dressingen blir litt tykk

Fremgangsmåte
 

  • Bruk gjerne små morene poteter eller andre små delikatesse poteter. Bland alle ingredienser til salaten. rist dressingen godt sammen og helle den over salaten. Makaløst godt!

Notes

I originaloppskriften skal det være Dijonsennep istedenfor  ravigotti. Jeg synes smaken blir rundere med ravigotti (sennepsaus) , men det er jo smak og behag.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!