Hva er bedre enn rakfisk fra Noraker gård?? Ingenting. Rett og slett. Fabelaktig godt.
Denne delikatessen har ligget og kost seg i en tønne med salt mellom lagene, nennsomt filetert og vakumert. Og når du åpner en pakke med vellagret rakfisk og trekker inn den særegene duften…da er det jul i heimen hos oss.
Oppskriften er enkel, kjøp rakfisk, og det tilbehøret du liker, dander på fat og nyt, gjerne med noe godt i det lille og det store glasset. I det lille glasset kan jo en Beito Rakfiskakevitt være på sin plass. Godt medium kraftig øl i det store glasset. Skål og digg inn !!
Erteflatbrød
0
Ingredienser
- ca 200 gr rakfisk pr. person
- rømme gjerne Rørosrømme
- purre
- løk
- rødbeter
- smør
- mandelpoteter
- Erteflatbrød eller Holmen
- lefser
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!