Rakfisk med tilbehør

32582_erteflatbr_d_1Hva er bedre enn rakfisk fra Noraker gård??   Ingenting. Rett og slett. Fabelaktig godt.

Denne delikatessen har ligget og kost seg i en tønne med salt mellom lagene,  nennsomt filetert og vakumert. Og når du åpner en pakke med vellagret rakfisk og trekker inn den særegene duften…da er det jul i heimen hos oss.

Oppskriften er enkel, kjøp rakfisk, og det tilbehøret du liker, dander på fat og nyt, gjerne med noe godt i det lille og det store glasset. I det lille glasset kan jo en Beito Rakfiskakevitt være på sin plass.  Godt medium kraftig øl i det store glasset27-9-potetbrd_eske. Skål og digg inn !!

Skriv ut Del på Facebook
Erteflatbrød

Ingredienser
 

  • ca 200 gr rakfisk pr. person
  • rømme gjerne Rørosrømme
  • purre
  • løk
  • rødbeter
  • smør
  • mandelpoteter
  • Erteflatbrød eller Holmen
  • lefser
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!