8 fletteloff

8 fletteloff
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Resultatet blir imponerende å se på. Det er veldig dekorativt.
8 fletteloff
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Resultatet blir imponerende å se på. Det er veldig dekorativt.
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Bland deigen
  1. Smuldre gjæren og løs den opp i litt lunken melk. Lunk melken til ca 37 gr. Bland sammen alle ingrediensene til en smidig og jevn deig. Dekkes med et klede eller plast og la heve til dobbel størrelse. Når den er ferdig hevet kan du forme den til rundstykker, pariserloff etc, men jeg har valgt å lage en 8 fletteloff. Da må du dele deigen i 8 emner og trille de ut til lange stenger. Fremgangsmåten finner du på YouTube i linken under oppskriftsnotater. La loffen etterheve og pensle den med egg.
Steking
  1. Ovnen skal være på 230C når du setter brødet inn i. Tilfør gjerne steam. Slå ned varmen til 190C etter ett par minutter.
Notater

Her er en supergod instruksjonsfilm   https://www.youtube.com/watch?v=b4uT9xVHrd8

Del denne oppskriften