Appelsinsaus til asparges

Nå er det asparges sesong snart og vi har masse asparges i hagen i Bogen. Den er nesten umulig å bli kvitt, så hvorfor ikke spise den?

Bildet har jeg funnet i Viivilla

Oppskriften på appelsinsausen fikk jeg av en gjest for mange år siden, sammen med en bunt asparges!

Appelsinsaus til asparges
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Appelsinsaus til asparges
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Kok opp appelsinsaften med hvitvinseddik, salt og pepper. Visp i eggeplommene og visp på svak varme til det tykner. Trekk kjelen av platen og visp i smøret. La sausen avkjøle og hell den over varm, nykokt asparges.
Notater

Slik blir aspargesen om man lar planten gro!

Del denne oppskriften