Aubergine med tomat og Feta

Aubergine med tomat og Feta
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Porsjoner
10 porsj
Porsjoner
10 porsj
Aubergine med tomat og Feta
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Porsjoner
10 porsj
Porsjoner
10 porsj
Ingredienser
Porsjoner: porsj
Enheter:
Instruksjoner
  1. Vask auberginene og kutt dem i ca 1,5 cm tykkelse (ikke skrell dem). Legg dem i en sikt, dryss over salt og la saltet virke ca 1 t time, dette bidrar til å fjerne bitterheten, og også for å absorbere mindre olje. Skyll og tørk skivene.
  2. Surr i en panne 1 hakket løk, ha i tomatene, litt salt og pepper og en teskje sukker og kok i ca 20 minutter.
  3. Stek auberginen lett i olivenolje og legg inn på papirhåndklær, som dekker begge sider.
  4. 6. Smør en form og legg auberginen i ett lag.
  5. Legg rikelig tomatsaus på toppen av hver skive.
  6. 8. Drypp litt olivenolje på hver skive, legg deretter en teskje (eller to) smuldret feta på hver skive.
  7. 9. Stek i ca 25 minutter på 180 gr.
  8. Du kan drysse persille på toppen.
Notater

Denne oppskriften fikk jeg kokken på Lois Zante Beach hotel på Zakynthos

Del denne oppskriften