Aubergine +tomat = sant

Aubergine med topping
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dette grønnsakstilbehøret fikk vi nylig servert i Hellas. Det ble en slager!! Jeg fikk oppskriften av den meget hyggelige og hjelpsomme hovmesteren på Lois Zante Beach hotel på Zakynthos!
Porsjoner
4
Koke/steketid
30 min. 180 gr
Porsjoner
4
Koke/steketid
30 min. 180 gr
Aubergine med topping
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dette grønnsakstilbehøret fikk vi nylig servert i Hellas. Det ble en slager!! Jeg fikk oppskriften av den meget hyggelige og hjelpsomme hovmesteren på Lois Zante Beach hotel på Zakynthos!
Porsjoner
4
Koke/steketid
30 min. 180 gr
Porsjoner
4
Koke/steketid
30 min. 180 gr
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Skjær opp auberginen i ca 2 cm tykke skiver. Legg de en smurt ildfast form. Ha på litt pepper.
  2. Hell tomatene i en kjele og småkok. Bruker du en boks uten tilsatt smak, er det veldig godt med finhakket hvitløk, basilikum og oregano i.
  3. Skjær løken i skiver og stek til den er myk og gyllen, ha den i tomatsausen.
  4. Legg tomat blandingen oppå auberginskivene og stek i stekeovn på 180 gr. ca 15 min. Auberginskivene skal bli myke. Snadder til biff, karbonader, lammekoteletter etc.
  5. Nyt !!
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

13 − five =