Bringebær og mascarponekrem

Bringebær og mascarponekrem
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
En nydelig frisk og god krem til kakefyll i bløtkake.
Bringebær og mascarponekrem
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
En nydelig frisk og god krem til kakefyll i bløtkake.
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Rens bringebær. Knus noen i en blender. Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i ca 10 minutter. Ta gelatinplatene opp av vannet, klem ut vannet og smelt i mikroovn i en liten skål. Bland den smeltede gelantinen med de knuste bringebærene. Pisk fløten nesten stiv (ikke for mye). Bland kremen inn i mascarponeosten litt etter litt. Vend inn vaniljen og melisen til slutt. Vend bringebærene inn i kremen.
Notater

Oppskrift på bløtkaken finner du her: Marsipankake

Del denne oppskriften