Cabaret!

Gammeldags cabaret!
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dette er den ultimate sommermat synes jeg, smakfullt og veldig godt! Lag gjerne en god remulade til! I pose buljong gele holder til en passe stor rund bolle. Jeg veier aldri ingrediensene så det kan jeg ikke oppgi. Det er øyemål og smak og behag.
Gammeldags cabaret!
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dette er den ultimate sommermat synes jeg, smakfullt og veldig godt! Lag gjerne en god remulade til! I pose buljong gele holder til en passe stor rund bolle. Jeg veier aldri ingrediensene så det kan jeg ikke oppgi. Det er øyemål og smak og behag.
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Lag gele etter anvisning på pakken, rør godt så alt blir oppløst. Ha litt gele i bunnen av bollen og sett den i fryser så den stivner fort. Legg så ingrediensene i et pent mønster rundt kantene av bollen og ha alt lagvis i bollen etterpå. Jeg bruker alltid frossen amerikansk grønnsaksblanding, men det er godt med aspargestopper også. Hell den varme geleen over og fyll helt opp. Grønnsaksblandingen behøver ikke kokes opp først. Sett cabareen i kjøleskapet noen timer så den stivner.
  2. Velv cabareten ut på et fat og pynt med sitron, og gjerne fler rensede reker. Serveres på et koldtbord eller som egen rett,. Det er godt med remulade til.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

10 − 3 =