Cæsarsalat med kylling

Cæsarsalat
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
4 personer
Porsjoner
4 personer
Cæsarsalat
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
4 personer
Porsjoner
4 personer
Ingredienser
Salat
Porsjoner: personer
Enheter:
Instruksjoner
Salat
  1. Skyll og tørk salaten, del den opp i biter. Stek bacon i fine skiver. Kjøp eller stek kylling. Jeg stekte 4 kylling bryst. La alt bli kaldt. Skjær kyllingen opp i fine skiver
Dressing
  1. Bland sammen alle ingrediensene og kjør det sammen med en stavmixer til den er helt glatt. Smak til med salt,pepper evt chili.
  2. Bland dressingen med romanosalaten og legg alle ingrediensene lagvis.
Brødkrutonger
  1. Skjær opp loff i terninger og stek de gylne i smør. Avkjøl. Hvitløksbrød er også godt ved siden av. Bon appetitt!!
Notater

Dette er lettvintvarianten av en Cæsardressing. Oppskriften fikk jeg av en kokk på Tanumstrand, det smakte utrolig godt!

Du kan tilsette andre smaker, evt mer hvitløk og det er også godt med smilende egg på.

Del denne oppskriften