Eggesalat

Eggesalat
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Dette er en klassisk eggesalat med lange tradisjoner. Den kan varieres i det uendelig ved å tilsette forskjellige smaker etter hva man har og hva man liker, vårløk, stilkselleri, paprika, løk, forskjellige urter etc. Jeg har brukt tomat og dill i min i dag.
Eggesalat
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Dette er en klassisk eggesalat med lange tradisjoner. Den kan varieres i det uendelig ved å tilsette forskjellige smaker etter hva man har og hva man liker, vårløk, stilkselleri, paprika, løk, forskjellige urter etc. Jeg har brukt tomat og dill i min i dag.
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Kok 6 egg i ca 10 min til de er hardkokte. Mange sverger til å legge eggene i kaldt vann, la det koke opp, ta kjelen av varmen og la eggene stå i 10 til 12 min.
  2. Bland creme frache / rømme med majones, smak til med salt og pepper.
  3. Del tomatene og skrap ut stenene, skjær kjøttet i små biter, hakk dillen og bland det inn.
  4. Skrell eggene og del de opp, enten med en eggecutter eller med en kniv. Bland de inn.
  5. Jeg hadde også litt revet sitronskall i. Sett salaten kjøling, så den får trukket smaker. Denne smaker nydelig sammen med skinke på et grovt brød eller som fyll i en baguette. Den er også veldig god til hvit fisk og fiskekaker Velbekomme!
Del denne oppskriften