Fiskekaker

Fiskekaker
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
4 pers
Porsjoner
4 pers
Fiskekaker
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
4 pers
Porsjoner
4 pers
Ingredienser
Fiskekaker
Dressing til agurksalat
Porsjoner: pers
Enheter:
Instruksjoner
Utstyr du trenger:
  1. Kvern eller hurtigmixer. Vanlig håndmikser eller god sleiv.
Slik gjør du:
  1. Fisk fisken og kos deg på fjorden!! Skjær av hodene på fjorden og kast dem til måkene som garantert sirkler rundt deg! Vi fikk 3 store makrell og 5 hvittinger, det ble 750 gr. filet.
  2. Renskjær fiskefileer for skinn og store ben. Småben går i kverna. Skyll fisken og tørk den godt.
  3. Legg fisken i hurtigmixeren og mal til den er finmalt, ha deigen i en bolle, mal også de kalde kokte potetene og ha i bollen. Tilsett salt, pepper og gressløk og rør sammen.
  4. Rør sammen melk, egg og potetmel og tilsett i deigen litt etter litt, til du har en fin litt løs deig.
  5. Stek en prøvekake og juster kryddermengde etter smak. Form fine runde kaker og stek på begge sider til de er gyldenbrune. Namnam!
Agurksalat
  1. Bland sammen ingrediensene til dressingen
  2. Skjær tynne skiver av agurk, gjerne med en ostehøvel. Hell over dressingen, bland godt og la den stå å trekke litt.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

eight − one =