Greske kjøttboller

Kjøttboller i tomatsaus
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nydelig smak av mynte i disse kjøttbollene. Jeg bruker alltid lammekjøttdeig, men vanlig kjøttdeig kan selvsagt brukes også.
Porsjoner
4 personer
Porsjoner
4 personer
Kjøttboller i tomatsaus
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nydelig smak av mynte i disse kjøttbollene. Jeg bruker alltid lammekjøttdeig, men vanlig kjøttdeig kan selvsagt brukes også.
Porsjoner
4 personer
Porsjoner
4 personer
Ingredienser
Tomatsaus
Kjøttboller
Porsjoner: personer
Enheter:
Instruksjoner
  1. Flå tomatene ved å dyppe dem i kokende vann. Eller bruk en boks gode tomater i biter. Varm 2 ss olivenolje i en kjele og fres tomatene på middels varme. Smak til salt, pepper, paprika og rødvin, legg på lokk og la sausen trekke på svak varme i i ca 15 min. Bruk stavmikser for å få en glatt konsistens på sausen. Ha i hakket timian.
Lammekjøttboller
  1. Rør sammen vann og strøkavring, la den svelle litt. Bland kjøttdeigen med salt og pepper og kjør den litt seig. Bland inn resten av ingrediensene og form små, fine runde boller. Rull bollene i hvetemel og stek de på alle sider. Legg de over i tomatsausen og la de trekke i ca 10 min. Brød er deilig til.
Notater

Jeg bruker alltid lammekjøttdeig til kjøttboller og moussaka. Slik gjør jeg da klikk her.

Del denne oppskriften