Kjøttboller i tomatsaus

Kjøttboller i tomatsaus
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Små runde kjøttboller fulle av smak av Hellas! Laget av lammekjøttdeig:
Porsjoner Forberedelse
4 personer 30 min
Porsjoner Forberedelse
4 personer 30 min
Kjøttboller i tomatsaus
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Små runde kjøttboller fulle av smak av Hellas! Laget av lammekjøttdeig:
Porsjoner Forberedelse
4 personer 30 min
Porsjoner Forberedelse
4 personer 30 min
Ingredienser
Kjøttboller
Tomatsaus
Porsjoner: personer
Enheter:
Instruksjoner
  1. Legg brødet i bløt i melken. Ha olivenoljen i en bolle, tilsett kjøttet og sprinkle over salt og pepper. Begynn å arbeide deigen sammen med hendene. Tilsett det bløte brødet og arbeid videre.
  2. Tilsett urtene, løken, egget og skall og saft av en halv sitron. Arbeid deigen sammen.
  3. Bruk en liten is skje og form fine runde kjøttboller som du steker i olivenolje. Skal de trekke i tomatsausen behøver de ikke gjennomstekes.
  4. Kjøttbollene kan gjerne spises slik, med en Taztziki ved siden av!
Tomatsaus
  1. Fres finhakkede grønnsaker i oljen til de blir blanke, ikke brune. Tilsett vin og la det koke ca 20 min. til de er mye. Kjørblandingen i en blender så det blir finmost. Kjør tomatene i en blender, ( ikke helt finmost) og tilsett gryten sammen med timian. La det koke ca 30 min til . Smak til med salt og pepper og en klype sukker.
  2. Legg kjøttbollene i sausen og trekke ferdig. Knallgodt med potetmos eller stekte poteter ved siden av. Eller bare en fersk Focaccia.
Notater

[recipe]

Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

3 × 3 =