Lammefrikassé

I disse lammetider er denne oppskriften min favoritt, har du gått lei av fårikål så prøv da vel!

Denne oppskriften kan du bruke til kalvefrikassé eller hønsefrikassé også.

Lammefrikassé
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Porsjoner
4
Koke/steketid Passive Time
ca 2 t t 1,5t
Porsjoner
4
Koke/steketid Passive Time
ca 2 t t 1,5t
Lammefrikassé
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Porsjoner
4
Koke/steketid Passive Time
ca 2 t t 1,5t
Porsjoner
4
Koke/steketid Passive Time
ca 2 t t 1,5t
Ingredienser
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Kjøtt og saus
  1. Kok kjøttet så lenge at det slipper bena. Ta kjøttet opp. Smak på kraften, trenger du en kraftigere smak så kok den litt inn. ( Dvs. la den fosskoke slik at noe av væsken fordamper og bare smaken er igjen.) Sil kraften.
  2. Saus: Smelt smør og ha i mel. Spe med kraft, litt av gangen. La det koke opp mellom hver speeing til sausen er passe tykk.
  3. Småkok ca 8-10 min, for å få bort den rå melsmaken. Smak til med salt og pepper. Ha evt. i litt fløte tilslutt. Rens kjøttet for ben og ha så kjøtt og grønnsaker tilbake i sausen.
  4. Rett før servering klipper du litt dill og blander i ( evt persille) og skviser litt sitron over. Det er prikken over Ien! Server med gode poteter. Velbekomme!
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

16 − 2 =