Kamskjellmousseline

En myk og deilig forrett eller en tapas rett med kamskjell som hovedingrediens.  Det smaker godt med ruccolapesto ved siden av. Her er oppskriften til Ruccolapestoen

Kamskjellmousseline
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Kamskjellmousseline
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Kjør alt i en foodprosessor til en finmalt og godt blandet deig.
  2. Fordel i små former og stek i vannbad i stekeovn ca 20 min på 160 g. Denne retten egner seg godt å koke sous vide også. Vakumer formene og varm vannet til 70 gr. Legg i formene og la de ligge ca 20 min. Det smaker godt ruccolapesto ved siden av.
Del denne oppskriften