Kanelis

Kanelis
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Kanelis
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ingredienser
Kanelis
Kornmocrunch
Eplesirup
Stekte eplebåter
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Kanelis
  1. Ha melk, fløte, kanelstang og kanel i en kjele, snitt vaniljestangen og skrap ut frøene. Kok opp og ta den av platen. Tilsett revet sitronskall og 1 ts sitronsaft og la det trekke i 30 min.
  2. Pisk luftig eggedosis av av eggeplommer og sukker.
  3. Rør melkeblandingen i eggedosisen og hell tilbake i kjelen og varm opp til 80 grader. Sil blandingen gjennom en finmasket sil og avkjøl.
  4. Has så i ismaskin.
Kormocrunch
  1. Hakk kjeksen og alle ingrediensene i stekepanna. Rør til det blir karamell og la det renne av seg på tørkepapir
Eplesirup
  1. Smelt sukker til karamell på middels varme. Tilsett eplemost og la det koke til en sirup
Del denne oppskriften