Krabbepatè ala Kærringøen

Krabbepatè
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Denne krabbepateèn smakte vi for første gang på Kjerringøn i svenske skjærgården og jeg måtte gå på kjøkkenet for å få oppskriften, SÅ god var den! OG den fikk jeg!!
Porsjoner
1 form som tar ca 1,5 l.
Koke/steketid
1 time i vannbad
Porsjoner
1 form som tar ca 1,5 l.
Koke/steketid
1 time i vannbad
Krabbepatè
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Denne krabbepateèn smakte vi for første gang på Kjerringøn i svenske skjærgården og jeg måtte gå på kjøkkenet for å få oppskriften, SÅ god var den! OG den fikk jeg!!
Porsjoner
1 form som tar ca 1,5 l.
Koke/steketid
1 time i vannbad
Porsjoner
1 form som tar ca 1,5 l.
Koke/steketid
1 time i vannbad
Ingredienser
Dressing
Porsjoner: form som tar ca 1,5 l.
Enheter:
Instruksjoner
Tillagning
  1. Sett ovnen på 180 gr. Smør en avlang form. Rør sammen fisk og krabbekjøtt med salt og pepper, Rør i potetmel og mel, tilsett lettpisket egg og spe med fløten.
  1. Fyll røren i formen og stek i vannbad på 180 gr. i ca 1 time
Dressing
  1. Bland sammen ingrediensene og smak til med krydder, sitronsaft og sukker
Notater

Dette er en veldig god forrett og kan godt lages i porsjonsformer. Da blir steketiden kortere, kjenn etter om den kjennes fast. Dressing er godt på, pluss litt ristet toast. Nam nam!

Del denne oppskriften