Laks med pepperrotrømme

Laks med pepperotrømme
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
12
Porsjoner
12
Laks med pepperotrømme
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
12
Porsjoner
12
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Bland sammen sukker og salt, la laksen ligge i denne blandingen
  2. La den ligge i 20 min.
  3. Skyll og tørk laksen godt.
  4. Skjær laksen i porsjonsstykker og legg den i ildfast form.
  5. Dryss over litt olivenolje
  6. Stek laksen på 60 grader i ca 25 min Laksen skal ha fast konsistens
  7. Plukk rugbrød i smuler og stek dette i pannen med litt smør
  8. Smak til med salt
  9. Skjær eplet i små terninger og press litt sitron over.
  10. Pisk rømmen luftig, vend inn pepperrot litt etter litt , mens du smaker til. Tilsett litt sitron og salt. Må smake pepperrot!!
  11. Anrett på tallerknen og dryss over litt persille.
Notater

Jeg tror litt rosè pepper hadde gjort seg

Del denne oppskriften