Enkel kyllinglever paté

Enkel kyllinglever paté
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Grovt Thoralfbrød til dette er fabelaktig godt!
Enkel kyllinglever paté
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Grovt Thoralfbrød til dette er fabelaktig godt!
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Slik gjør du:
  1. Brun kyllingleveren på medium varme i 4 - 5 min til den er rosa inni. Ha den i en matmølle. Senk temperaturen i pannen og brun hvitløken i ca 1 min, brunes den på for høy varme blir den bitter. Ha hvitløken, fløten og cognac i matmøllen og kjør alt til en jevn masse. Krydre med salt og pepper, smak til. Hell blandingen i små glass og sett til avkjøling. Når den er kald helles klarnet smør over og kjøles ned igjen. Holdbar 4-5 dager i kjøleskap.
Tips
  1. Du kan sprøsteke baconbiter sammen med leveren for å få mer baconsmak eller du kan drysse sprøstekt bacon over patéen ved servering. MMM snadder!!
Del denne oppskriften