Medisterkaker

Medisterkaker
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Jeg pleier alltid å lage medisterkakene tidlig og putte dem i fryseren. Jeg bruner dem godt på begge sider og lar de ettersteke med ribba på julaften, da blir de saftige og gode.
Porsjoner
4 pers
Porsjoner
4 pers
Medisterkaker
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Jeg pleier alltid å lage medisterkakene tidlig og putte dem i fryseren. Jeg bruner dem godt på begge sider og lar de ettersteke med ribba på julaften, da blir de saftige og gode.
Porsjoner
4 pers
Porsjoner
4 pers
Ingredienser
Porsjoner: pers
Enheter:
Instruksjoner
  1. Rør salt godt inn i deigen
  2. Tilsett de andre ingrediensene og rør godt
  3. Spe med melken litt etter litt og rør godt mellom hver speing. Jeg liker at deigen blir litt løs, for da synes jeg at kakene blir porøse og fine. Velbekomme!
Notater

Denne oppskriften er også god til en kjøttpudding med epler og svisker inni. Da smører jeg farsen utover på et fuktet bakepapir, legger på svisker og eplebåter og ruller den sammen. Stekes i vannbad ovn på 180 g i ca 1 time. Dekk den til om den blir for brun på toppen. Puddingen skal ha ca 75 gr. innertemp.

Del denne oppskriften