Mini vannbakkelser med fyll

Mini vannbakkelser
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
10
Porsjoner
10
Mini vannbakkelser
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
10
Porsjoner
10
Ingredienser
Vannbakkels
Vaniljekrem
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Kok opp vann og smør
  2. Ha i alt melet på en gang og rør kraftig over varmen til deigen slipper kjelen
  3. Ha den over i en annen bolle og rør inn ett og ett egg. Pass på så røren ikke blir for tynn.
  4. Tegn opp rundinger og sprøyt i boller på et bakepapir .
  5. Stek ved 200 gr.varmluft ca 20-25 min, de må bli godt stekt så de holder fasongen. Stikk hull i kakene og stek på 170 ca 5 min for å tørke dem litt ut inni. Kjølne. Stikk hull igjen og fyll med den smaksatte vaniljekremen.
Vaniljekrem
  1. Kok opp melken med halvparten av maizenaen Pisk lett sammen egg, sukker og resten av maizena. Pisk inn halvparten av smøret, la det kjølne litt og pisk inn resten. Del i 2 og smak til med sitron og skall og finmalt krokan.
  2. Smelt litt sukker i en stekepanne med mandler til det er pent brunt. La bli kaldt og kjør det i en foodprosessor til det er finmalt
  3. Ha gjerne smeltet sjokolade over den som er smaksatt med litt sitronskall.
  4. Ta kremene over i en sprøyteposte med en lang tyll. Stikk hull i vannbakkelsen med tyllen og sprøyt inn til det tyter litt ut. Enjoy!!
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

sixteen − 11 =