Ørretconfit med pepperrotsaus

Ørretconfit med pepperrotsaus
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
4
Porsjoner
4
Ørretconfit med pepperrotsaus
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
4
Porsjoner
4
Ingredienser
Ørretconfit
Pepperotsaus
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Lages slik:
  1. Sett stekeovnen på 70 gr.
  1. Behold skinnet på ørretfileen og ta ut ben. skjær fileén i skiver.
  2. Varm opp litt av olivenoljen og tilsett krydderne og rør rundt. Tilsett resten av oljen og varm opp i ca 5 min. Den skal ikke koke. Avkjøl noe.
  3. Ha grovt havsalt i bunnen av en ildfast form, legg i fiskebitene med skinnet ned og strø litt salt og pepper på toppen. Dekk fisken med krydderoljen.
  4. Bak fisken i ovnen i ca 5 min ( kjene temp ca 55 gr) Hell av oljen og legg fisken på papir for å trekke ut fettet.
Pepperrotsaus
  1. Pisk rømmen til en kremet konsistens. Tilsett pepperot og smak til med sitron, salt og pepper.
Notater

En deilig forrett, server gjerne med litt salat, eple, agurksalat og ristet brød.

Del denne oppskriften