Pai med hylleblomstcurd

 

Pai med hylleblomstcurd
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Pai med hylleblomstcurd
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Curd
  1. Ha eggeplommer, sukker, sitronjuice og sitronskall i en metallbolle og sett over en kjele med kokende vann. Varm opp sitronkremen over vanndampen under stadig omrøring helt til kremen blir tykk og kremete. Ta kjelen av platen og rør i mykt smør i klatter. Avkjøl kremen i kjøleskapet til den er helt kald og helst til dagen etter.
  1. Ha avkjølt hylleblomstcurd i det kalde paiskallet og pynt med friske bær.
Notater

Oppskrift på paibunnen finner du HER

Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

three + eight =