Pai med sjokoladefyll

Pai med sjokoladefyll
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Pai med sjokoladefyll
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ingredienser
Paideigen
Sjokoladefyll
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Paien
  1. Miks fort sammen mel, smør, melis og mandelmel. Ta deigen ut av bollen kna inn eggene for hånd. Ikke fall for fristelsen å ha i mer mel, samle deigen og sett den til avkjøling, da blir den god å jobbe med! Dette er en stor deig og halvparten vil holde til en form på ca 20-24 cm.
  2. Settes kaldt i minst 15 min. Kjevles ut, 6 former på 9 cm kles. ( la deigen henge litt over kanten). Prikk deigen med en gaffel og stek den på 190 gr. ca 15-18 min.
Sjokoladefyll
  1. Smelt sjokolade i vannbad, ha i eggeplommene og likøren. Pisk fløten til mykt skum og bland med sjokoladen. Ha sjokoladefyllet i de avkjølte paiskallene, la stå og stivne i kjøleskap. Pynt med bær og sjokolade.
Notater

[recipe]

Del denne oppskriften