Rekefyllt Brie

Vi fikk denne retten i 1996 hos et vennepar, Hap og Bonnie, når vi bodde i Belgia.  Jeg har laget det flere ganger siden og det smaker utrolig godt.

Tine Dovre Ysteri sin Brie, er et godt alternativ.

Serveres gjerne som en snack med kjeks til bobler, eller som start på en ost og kjeks kveld!!

Rekefyllt Brie
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Rekefyllt Brie
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Del Brien i 2, som en kake. Sett underdelen på et fat og fjern skorpen på den øverste. Surr valnøtter/pecan i litt smør til de blir gylne og sprø.
  2. Hakk rekene og bland med nøttene og ost.
  3. Press halvparten av blandingen på bunnen, legg på toppen og legg på resten av blandingen. Bruk mikrobølgeovn på medium styrke i ca 3 min til Brien er varm og myk. Serveres med kjeks.
Notater

Alt ettersom hvor stor Brie du bruker, må du justere mengden på fyllet.

Del denne oppskriften