Reker «Oriental»

Reker "Oriental"
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
En kjempegod gryte med reker. Hvor hot du vil ha den, bestemmer du selv. Jeg liker den så hot, at man kjenner det på tunga. Du kan bruke vanlige reker eller scampi. Jeg synes den blir best store vanlige reker.
Porsjoner
4 pers
Porsjoner
4 pers
Reker "Oriental"
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
En kjempegod gryte med reker. Hvor hot du vil ha den, bestemmer du selv. Jeg liker den så hot, at man kjenner det på tunga. Du kan bruke vanlige reker eller scampi. Jeg synes den blir best store vanlige reker.
Porsjoner
4 pers
Porsjoner
4 pers
Ingredienser
Porsjoner: pers
Enheter:
Instruksjoner
Slik gjør du
  1. Løk, purre og eple finhakkes. Surres i smør med currypaste og tomatpure. Strø over melet og spe med fløten. La retten putre i 7-8 min, så melsmaken blir borte og retten har tyknet litt. Smak til med salt, pepper og paprika. Ta gryten av varmen og bland i rekene, NB de må IKKE koke da blir de ikke gode.
Server
  1. Serveres med eller loff, gjerne litt ananas og friskt eple på tallerken. En god salat er også godt ved siden av, gjerne med avocado. Velbekomme!
Notater

Jeg bruker currypaste fra Santa Maria, medium hot.

Del denne oppskriften