Røkelaksrøre

Denne oppskriften har jeg funnet i «Stiansen inviterer til fest». Det var knallgodt.  Vannbakkels finner oppskrift på her.   Den oppskriften kan halveres, for det blir veldig mange.  Vannbakkels kan oppbevares i noen dager i tett boks.  NB de MÅ stekes godt, ellers blir de ikke sprø.

Røkelaksemousse
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Røkelaksemousse
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Skjær røkelaksen i biter og kjør den i en foodprosessor til en slett farse og spe med creme fraiche. Kjør til det er godt blandet. Ha massen i en sprøytpose. Skjær toppen av vannbakkelsene og fyll røkelaksmoussen i den. Pynt med dill og legg toppen på. Må serveres innen 2 timer ellers blir vannbakkelsen myk. Moussen kan lages ferdig dagen før.
Del denne oppskriften