Rosenkålsalat med bacon

Denne oppskriften har jeg funnet i bloggen Mat på bordet

Bildet er også derfra.

Rosenkålsalat med bacon
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Rosenkålsalat med bacon
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Rens rosenkålen – skjær av ev. brune rotender og fjern brune eller gule blader. Skjær rosenkålen i skiver eller i båter. Sett til side.
  2. Stek bacon i tørr stekepanne. Den skal være sprø, men ikke knusktørr. Legg baconskivene på en tallerken dekket med tørkepapir.
  3. Stek løk og hvitløk myk i baconfettet. Om det ikke er nok fett kan du tilføre litt olivenolje.
  4. Ta stekepannen av varmen og tilsett 2 ss eplesidereddik og 3- 4 ss god olivenolje. Smak dressingen til med litt salt og pepper.
  5. Ha rosenkålen i den varme salatdressing og bland godt.
  6. Riv bacon i biter og rør inn i salaten.
  7. Ha salaten i en serveringsskål og topp med granateplekjerner.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

5 × 2 =