Rosenkålsalat

Rosenkålsalat
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Rosenkålsalat
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Stek bacon i tørr panne. Løft ut når den er sprøstekt og legg på en tallerken dekket med tørkepapir. Grovhakk når de er avkjølt.
  2. Slå ned varmen og ha løk og hvitløk i stekepannen. Om ikke det er nok fett igjen fra baconet kan du tilsette litt olivenolje. Stek løken noen minutter.
  3. Ha rosenkålen i stekepannen med løken og stek 4-5 minutter til gjennomvarm og den har fått litt farge.
  4. Ta stekepannen av varmen og rør inn parmesan, grovhakket bacon og halvparten av valnøttene og tranebærene. Kvern godt med pepper over det hele og bland sammen.
  5. Legg salaten over på et fat og pynt med resterende valnøtter og tranebær.
Del denne oppskriften