Sjampinjong timbaler

020

Sjampinjong timbaler
Stemmer: 2
Rating: 4
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Deilige små former fylt med sjampinjong og en eggestand, nydelig til kjøttretter eller som egen rett på koldtbord.
Sjampinjong timbaler
Stemmer: 2
Rating: 4
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Deilige små former fylt med sjampinjong og en eggestand, nydelig til kjøttretter eller som egen rett på koldtbord.
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Stek soppen sammen med løken, dryss over litt salt, hell på portvin og la det koke litt inn.
  2. Fordel blandingen i smurte små former.
  3. Visp sammen egg, fløte og krydder. Hell blandingen i formene.
  4. Stekes i vannbad 175gr i ca 25 min.
  5. Kan taes ut av formene når de er kalde. Varmes i et ildfast fat når de skal serveres. Varm på 180 gr. ca 10 min.
Del denne oppskriften