Sjampinjong timbaler

020

Sjampinjong timbaler
Stemmer: 2
Rating: 4
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Deilige små former fylt med sjampinjong og en eggestand, nydelig til kjøttretter eller som egen rett på koldtbord.
Sjampinjong timbaler
Stemmer: 2
Rating: 4
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Legg til handleliste
Oppskriften er i din handlekurv
Deilige små former fylt med sjampinjong og en eggestand, nydelig til kjøttretter eller som egen rett på koldtbord.
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Stek soppen sammen med løken, dryss over litt salt, hell på portvin og la det koke litt inn.
  2. Fordel blandingen i smurte små former.
  3. Visp sammen egg, fløte og krydder. Hell blandingen i formene.
  4. Stekes i vannbad 175gr i ca 25 min.
  5. Kan taes ut av formene når de er kalde. Varmes i et ildfast fat når de skal serveres. Varm på 180 gr. ca 10 min.
Del denne oppskriften