Småsuppe

Når mamma kokte småsuppe, fersk suppe eller lapskaus, gledet jeg meg til middag.  Langsom mat, kokt fra bunn med gode råvarer er fortsatt noe av det som virkelig skaper matglede hos oss. Duften brer seg i kjøkkenet og man kjenner at man er sulten. Jeg elsker å koke kraft av kjøttben ! Det kan brukes til supper og saus og kan fryses bort for senere bruk.

Småsuppe
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Småsuppe er kokt med lettsaltet svinekjøtt. Jeg har brukt svineknoker fra bakpart, mørbrad er bedre, men ikke så lett å få tak i.
Porsjoner Forberedelse
6 personer 3 t
Koke/steketid
1 t for grønnsakene
Porsjoner Forberedelse
6 personer 3 t
Koke/steketid
1 t for grønnsakene
Småsuppe
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Småsuppe er kokt med lettsaltet svinekjøtt. Jeg har brukt svineknoker fra bakpart, mørbrad er bedre, men ikke så lett å få tak i.
Porsjoner Forberedelse
6 personer 3 t
Koke/steketid
1 t for grønnsakene
Porsjoner Forberedelse
6 personer 3 t
Koke/steketid
1 t for grønnsakene
Ingredienser
Til koking av kjøtt og kraft
Ingredienser til suppen
Porsjoner: personer
Enheter:
Instruksjoner
  1. Når kjøttet løsner fra beina er det ferdig, ta det ut av kraften, rens alt kjøttet og skjær det opp i små biter. Sil kraften og kok grønnsakene møre i den. Legg det oppdelte kjøttet tilbake i suppen. Server med flatbrød, persilledryss og deilig kaldt øl. Velbekomme!
Notater

suppe 004

Ingefær er min "hemmelige" ingrediens i mange supper.  Særlig i fersk kjøtt og suppe.

 

Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

3 + 20 =