Speilblank hvit sjokoladeglasur

Speilblank hvit sjokoladeglasur
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dette er den oppskriften jeg bruker til mine mousse kaker. Den er enkel å få til, lett å skjære igjennom og smaker godt med god sjokolade.
Speilblank hvit sjokoladeglasur
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Dette er den oppskriften jeg bruker til mine mousse kaker. Den er enkel å få til, lett å skjære igjennom og smaker godt med god sjokolade.
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Forberedelse
  1. Denne glasuren passer til moussekaker. Kaken må være dypfryst når den glaseres.
Glasuren
  1. 19 gr gelantin pulver er ca 6 ts og den skal svelles i 12 ss vann ( ca 1,75dl) La den svelle noen minutter
  2. Kok opp vann, sukker og kondensert melk. Ha i vaniljeekstrakt, når sukker er helt oppløst, has i gelantinen.
  3. Hell blandingen over sjokoladen og vent i 5 min til sjokoladen smelter.
  4. Bruk en blender til å få blandingen helt jevn. Sil den gjennom en sikt og sett den til avkjøling.
  5. NB Du kan helle glasuren over kaken når glasuren er 32-34 gr.
Notater

Du kan bruke samme glasur med mørk sjokolade. Du kan også farge den med konditorfarger.

Del denne oppskriften