Stekte potet tårn

potettårn

Kom over denne oppskriften som Kreative Ideer hadde delt på Facebook og den var virkelig kreativ. Veldig enkel å lage og kjempegod.

Lil-Pomme-Anna 

Linken tar deg til originalsiden med gode instruksjoner.

 

Stekte potet tårn
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Skivede poteter stekt i muffinsformer.
Porsjoner
5
Porsjoner
5
Stekte potet tårn
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Skivede poteter stekt i muffinsformer.
Porsjoner
5
Porsjoner
5
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Skrell potetene og kutt dem i tynne skiver. De må ikke skylles for stivelsen er viktig for at de skal henge sammen.
  2. Ha potetene i en bolle og ha over 3 -4 ss smør blandet med salt, pepper, hvitløksalt og finhakket timian. Hvis bollen blir stående litt vil det danne seg væske i bunnen av bollen, dette heller du ut. Legg stabler av tynne skiver i formene.
  3. Formene dekkes med folie og stekes på 175gr. i 30 min midt i ovnen.
  4. Ta formene ut av ovnen og fjern folien. Snu tårnene forsiktig og stek videre på 230 gr. ca 15 min, til potetene ser sprø ut. Potetene kan gjøres ferdig på forhånd til de skal stekes uten folie.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

6 − 2 =