Stifado

Stifado
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
6
Porsjoner
6
Stifado
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Porsjoner
6
Porsjoner
6
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Forberedelser
  1. For å forberede denne deilige greske biff stifado oppskriften, varme oljen i en gryte, legg til kjøttet (i partier) og sauté, til brunet på alle sider. Stek ikke alt på en gang, stek litt og litt, slik at oljens temperatur forblir høy og kjøttet blir forseglet. Når du er ferdig, legg kjøttet bort,og dekk det til.
  2. Del babysjalotløk i to, legg i samme olje som ble brukt til å brune kjøttet i, skru ned til middels varme og sauté til løkene er myke, men ikke brune (ca. 10 minutter).
  3. Ha den stekte løken i en gryte og hell i konjakk, vin og rødvinseddik, sett på lokk og la den simre i 3 minutter.
  4. Ha kjøttet sammen med kraften i gryten, tilsett hakket tomat, tomatpuré, laubærblad, allehånde og muskat. Kok opp, skru ned varmen og simre biffstifadoen i 1 1/2 time eller til biffen er mør og sausen er tykkere. Bruk lokk.
  1. Mens biffstifadoen simrer, sjekker du om det trengs litt vann; du vil ikke at den skal tørke ut. Hvis det gjør det, hell i en halv kopp kokt vann og rør. Mot slutten av tilberedningstiden sesongen godt med salt og pepper etter smak. Server biff stifado med pasta og revet ost, eller kokte nye poteter. Nyt!
Notater

Namnam!!

Del denne oppskriften