Sukkerbrød

Denne sukkerbrød oppskriften tror jeg Ingrid Espelid er opphavskvinne til og etter at jeg begynte å bake slik, har jeg aldri mislykkes med sukkerbrød.

Sukkerbrød
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Super høyt og lett sukkerbrød. Det som er så greit med denne oppskriften er at du kan forandre størrelsen så mye du vil. Du tar simpelthen 30 gr. sukker og 30 gr. hvetemel til hvert egg du bruker. Du MÅ også piske eggedosisen veldig lenge, ca 10 -15 min. Du skal kunne skrive Ole og O en skal være synlig når du er ferdig å skrive.
Sukkerbrød
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Super høyt og lett sukkerbrød. Det som er så greit med denne oppskriften er at du kan forandre størrelsen så mye du vil. Du tar simpelthen 30 gr. sukker og 30 gr. hvetemel til hvert egg du bruker. Du MÅ også piske eggedosisen veldig lenge, ca 10 -15 min. Du skal kunne skrive Ole og O en skal være synlig når du er ferdig å skrive.
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Pisk egg og sukker til eggedosis, 10-15 min. Sikt inn hvetemel og vend det forsiktig inn med en slikkepott
  2. Stekes på nederste rille på 160 gr. ca 45 - 50 min.
Del denne oppskriften