Syltetøykjeks

Syltetøykjeks
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Smør og sukker røres hvitt. Ha i malte mandler, sikt inn hvetemel med kanel og bakepulver. Arbeid deigen fort sammen og avkjøl. Stikk ut 30 kjeks og lag et hull i midten på 15 av de. Pensle de 15 med hull med eggehvite og dryss over hakkede flakmandler. Stek alle kjeksene ved 180*C i ca. 12- 15 min. Avkjøles. Syltetøy
Syltetøykjeks
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Smør og sukker røres hvitt. Ha i malte mandler, sikt inn hvetemel med kanel og bakepulver. Arbeid deigen fort sammen og avkjøl. Stikk ut 30 kjeks og lag et hull i midten på 15 av de. Pensle de 15 med hull med eggehvite og dryss over hakkede flakmandler. Stek alle kjeksene ved 180*C i ca. 12- 15 min. Avkjøles. Syltetøy
Ingredienser
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
Kjeks
  1. Smør og sukker røres hvitt. Ha i malte mandler, sikt inn hvetemel med kanel og bakepulver. Arbeid deigen fort sammen og avkjøl. .
  2. Kjevle deigen tynt ut på bakepapiret. Bruk så lite mel som mulig. Stikk ut 30 kjeks og lag et hull i midten på 15 av de. Pensle de 15 med hull med eggehvite og dryss over hakkede flakmandler. Avkjøl på bakepapiret i kjøleskap ca 15/20 min før steking.
  3. Stek alle kjeksene ved 180*C i ca. 12- 15 min. Avkjøles. Du kan godt bruke varmluft, følg godt med.
Syltetøy
  1. Kok opp bringebær, sukker og smak til med lime. Sil vekk steinene, ha tilbake i kjelen og kokes opp igjen med fruktpektinen. Sett til kjøling.
  2. Monter kakene sammen ved å legge en ts syltetøy på de runde kjeksene og legg den med hull og mandler oppå.
Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

nineteen − eighteen =