Toralf brød

 

 

Toralf er vår gode nabo i Bogen på Hurum. Og han baker deilige, saftige brød! Oppskriften fikk jeg en deilig sommerdag på terrassen. Her kommer den:

Thoralf brød
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Grove brød, bakt i form. Deigen skal være løs og den skal ikke eltes etter at den er blandet sammen
Porsjoner Forberedelse
3 brød 15 min
Koke/steketid Passive Time
30 min på 50 grader for heving 50 min øk temp til 200 g og stek videre
Porsjoner Forberedelse
3 brød 15 min
Koke/steketid Passive Time
30 min på 50 grader for heving 50 min øk temp til 200 g og stek videre
Thoralf brød
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Grove brød, bakt i form. Deigen skal være løs og den skal ikke eltes etter at den er blandet sammen
Porsjoner Forberedelse
3 brød 15 min
Koke/steketid Passive Time
30 min på 50 grader for heving 50 min øk temp til 200 g og stek videre
Porsjoner Forberedelse
3 brød 15 min
Koke/steketid Passive Time
30 min på 50 grader for heving 50 min øk temp til 200 g og stek videre
Ingredienser
Porsjoner: brød
Enheter:
Instruksjoner
  1. Tilsett gjerne diverse frø og kjerner. Jeg har brukt både gresskarkjerner, solsikkefrø, sesamfrø, bokhvete etc Du kan velge det du liker best. Det setter en god smak!
  2. Bland sammen alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og elt ca 5 min og hell deigen rett i smurte former. Jeg pleier å veie slik at formene blir like tunge.
  3. Sett brødene i ovnen på 50 gr for heving i ca 30 min, øk temperaturen til 200 gr og stek i ca 50 min. Jeg bruker avlange brødformer og brødene pleier å heve seg til kanten av formen.
Del denne oppskriften