Viktoria sponge cake

 

Dette er min europeiske kake i 4 episode av Hele Norge Baker. Det er en saftig formkake som er fylt med nykokt jordbærsyltetøy og krem.  Den er ujålete, saftig og god og passer godt til kaffen en formiddagstund.   Enjoy!!

Viktoria Sponge cake
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Viktoria Sponge cake
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Skriv ut
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ingredienser
Syltetøy
Fløtekrem med vanilje
Porsjoner:
Enheter:
Instruksjoner
  1. Pisk smør og sukker lyst, til sukkeret er helt oppløst.
  2. Pisk inn ett og ett egg, bland så inn det tørre og rør røren forsiktig sammen.
  3. Ha den i to 20 cm former. Smør og mel formene godt. Stek ved 180*C i ca. 20 til 25 minutter.
Syltetøy
  1. Kok opp syltetøyet og tilsett fruktpektin. Må ikke koke lenge. Avkjøles.
Krem med vanilje
  1. Skrap ut frøene av vaniljestangen, bland de med litt av sukkeret så de skiller seg. Pisk kremen og ha i sukker og vanilje.
  2. Legg kakene lagvis med krem og bær i mellom.
Notater

 

 

Del denne oppskriften

Legg igjen en kommentar

Name
Email
Website

sixteen − fifteen =