Røkelaks med avokadomousse

Skriv ut Del på Facebook
Porsjoner 4 pors

Ingredienser
 

  • 1 stk avocado
  • 3 ss grønsaksbuljong
  • 0,5 ts worchestershiresaus
  • 1-2 ss tørr sherry
  • 50 gr majones
  • 0,5 dl fløte
  • 3 stk plate gelantin

Fremgangsmåte
 

Tilberedning

  • Legg gelantinen i bløt i ca 10 min. Bland alle ingrediensene i en foodprosessor, unntatt grønsaksbuljong og fløte. Løs opp gelantin i buljongen og spe tilslutt med fløten.
  • Nå kan avocadoblandingen stivne i små porsionsformer, eller legg 1 ss på lakseskivene og rull sammen. Pynt med litt grønt og server med ristet loff.

Notes

Dette er også en veldig gammel oppskrift, som jeg endelig fant igjen. Bilde er tatt derfra.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!