Røkelaksrøre

Denne oppskriften har jeg funnet i «Stiansen inviterer til fest». Det var knallgodt.  Vannbakkels finner oppskrift på her.   Den oppskriften kan halveres, for det blir veldig mange.  Vannbakkels kan oppbevares i noen dager i tett boks.  NB de MÅ stekes godt, ellers blir de ikke sprø.

Skriv ut Del på Facebook

Ingredienser
 

  • 200 gr røkelaks
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 kvast dill

Fremgangsmåte
 

  • Skjær røkelaksen i biter og kjør den i en foodprosessor til en slett farse og spe med creme fraiche. Kjør til det er godt blandet. Ha massen i en sprøytpose. Skjær toppen av vannbakkelsene og fyll røkelaksmoussen i den. Pynt med dill og legg toppen på. Må serveres innen 2 timer ellers blir vannbakkelsen myk. Moussen kan lages ferdig dagen før.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!