Ruccolapesto

Denne pestoen er nydelig tilbehør til Kamskjellmousseline . Ruccola har en nøttaktig smak som jeg liker veldig godt.

Ingredienser
 

  • 50 gr frisk ruccola
  • 15 gr vårløk i tynne skiver
  • 15 gr basilikum blader
  • 1 fedd hvitløk
  • 5 ss olivenolje
  • 5 stk ristede pecan nøtter
  • 1 ss sitronsaft

Fremgangsmåte
 

  • Vask alle urtene godt og fjern de største stilkene. Legg alt i en blender og miks i ca 5 min. til den er glatt og fin. Kan oppbevares i kjøleskap i en tett boks i ca 1 uke. Fyll litt oliven olje på toppen
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!