Salat med reker og vaktelegg

Skriv ut Del på Facebook

Ingredienser
 

  • salat det du liker best
  • paprika
  • agurk
  • tomater gjerne de små
  • ruccola
  • avocado
  • reker 150 gr pr person
  • vaktelegg minst 2 per person
  • basilikum, dill, kruspersille, oregano etc velg det du liker best, tørket oregano er også godt .

Fremgangsmåte
 

  • Her må du bestemme hvor mange personer du lager til, beregn ca 150 gr person .
  • Vakteleggene kokes ca 2 min for å få de smilende. Vaktelegg er utrolig gode og rike på næringstoffer. Fås bl.a kjøpt på Rekoringen.
    Du kan selvfølgelig bruke vanlig egg. Da ville jeg valgt små, de blir mer delikate 🍳 🥗
  • Server med en god foccatia og en god dressing. Hjemmelaget Thousand Island finner du her:https://www.matgleden.no/thousand-island-dressing/
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Del meg da vel!

Anne

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Bogen. Der bygger vi nå hus og flytter om ikke så lenge.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!