Sandefjordsmør

Skriv ut Del på Facebook
12-14min.
Lett
Allergener
Personer 4

Ingredienser
 

  • 1 ½ dl kremfløte
  • 100 g meierismør
  • 1 ts sitron smak til
  • ¼ ts nykvernet pepper
  • ¼ ts nykvernet salt
  • 3 ss finhakket persille

Fremgangsmåte
 

  • Kok opp fløte og reduser til halv mengde.
  • Pisk inn små terninger med smør. Fortsett til alt smøret er pisket inn. Pass på at det ikke koker underveis, men at temperaturen ligger oppunder kokepunktet.
  • Press saften ut av sitronen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og tilsett bladpersille.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!

Relaterte oppskrifter

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Jeg heter Anne Bullen Eek og er opprinnelig fra Hurum i Buskerud, nærmere bestemt Verket.

Av yrke er jeg sykepleier og jeg er bestemor til Frida og Alfred og jeg er » tante Rundtomkring » til mange andre.

Jeg har mange interesser og en av dem er kjøkkengleder! Jeg liker å bake og lage mat og liker veldig godt å ta i bruk gamle oppskrifter fra min mor og bestemors kokebøker.

Jeg synes at det å planlegge og lage en god middag til venner og familie, er veldig hyggelig.
Jeg har samlet oppskrifter hele mitt voksne liv.

Det er veldig moro med nye smaker, det er spesielt fint å få oppskrifter på mat man har spist hos venner rundt om i verden.
De liker jeg å dele med andre!