Deilige små former fylt med sjampinjong og en eggestand, nydelig til kjøttretter eller som egen rett på koldtbord.
0
Ingredienser
- 500 gr sjampinjong deles i 4
- 2 ss smør
- 3 ss olje
- 4 stk sjalottløk
- 1 dl portvin
- 6 stk egg
- 5 dl matfløte
- 2 ts salt
- ½ ts pepper hvit eller svart etter eget valg
Fremgangsmåte
- Stek soppen sammen med løken, dryss over litt salt, hell på portvin og la det koke litt inn.
- Fordel blandingen i smurte små former.
- Visp sammen egg, fløte og krydder. Hell blandingen i formene.
- Stekes i vannbad 175gr i ca 25 min.
- Kan taes ut av formene når de er kalde. Varmes i et ildfast fat når de skal serveres. Varm på 180 gr. ca 10 min.
Har du prøvd denne oppskriften?La oss få vite hvordan den var!